BDO – Corporate Finance, Stockholm

BDO – Corporate Finance, Stockholm

BDO Corporate Finance har haft en snabb tillväxt och ser en fortsatt stor efterfrågan för våra tjänster. Vi behöver därmed stärka upp teamet med ytterligare två medarbetare, en Associate och en Intern inom Värderingsteamet med placering i våra lokaler på Sveavägen i Stockholm. Du kommer att arbeta med olika värderingsfrågor i en internationell och dynamisk miljö nära kunden och i ett nära samarbete med vårt team inom M&A, Transaktionsrådgivning, Revision och Skatt.

Vårt erbjudande
BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi har för andra året i rad blivit utsedd till ett av årets karriärföretag 2021 inom ekonomi av Karriärföretagen. Hos oss ges du möjlighet att från första början ta ett stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och vi har ett avslappnat och öppet arbetsklimat vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få vara med och vidareutveckla Värderingsavdelningen som är en professionell grupp med engagerade och drivna medarbetare. Vi har tack vare våra passionerade medarbetare positionerat oss som en stark aktör på marknaden.

Du kommer att vara del av ett drivet och högpresterande team med stora tillväxtambitioner. Kunduppdragen ställer stora krav på en hög arbetsmoral, brinnande intresse för olika värderingsfrågor och vad som händer i näringslivet, i kombination med förmågan att kunna hålla deadlines.

Som Intern eller Associate inom Valuation Services kommer du främst att fokusera på företagsvärdering, incitamentsprogram och till viss del finansiell modellering. Variation på uppdrag är stor, både vad det gäller storlek och bransch. Vår kundbas består av alltifrån riskkapitalister, börsnoterade och multinationella företag till ägarledda företag.

Som medarbetare i vårt Värderingsteam ingår att:

  • Ta ett aktivt ansvar och bidra i löpande projekt
  • Arbeta med värderingar i samband med bland annat:
  • Hantera uppgifterna med högt engagemang och integritet som bygger tillit

Vem söker vi?
Vi söker dig som antingen vill jobba heltid hos oss som Associate eller dig som är intresserad av ett Internship på heltid under hösten 2021. Som person är du analytisk, strukturerad, dynamisk och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och har god erfarenhet av presentationer. Vi ser även att du har:

  • Ekonomiutbildning, gärna med inriktning finans
  • Meriterande om du har erfarenhet av revisionsarbete och/eller har genomfört internship inom Corporate Finance
  • Med fördel har du varit engagerad i en intresseorganisation inom finans såsom unga aktiesparare eller liknande
  • Du hanterar Excel mycket väl
  • Du behärskar engelska och svenska i såväl muntlig som skriftlig kommunikation

Om oss
BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.  Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 91 000 medarbetare i fler än 160 länder.

Vi vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013.

Läs mer om BDO som företag här.

Vill du bli en av oss?  
Vad kul! Skicka i så fall in ditt CV och personligt brev redan idag då vi jobbar med löpande urval. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi tar ej emot ansökan via epost utan endast via LinkedIn!

Varmt välkommen med din ansökan! 

I samarbete med BDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *