Schörling söker påläggskalv!

Schörling söker påläggskalv!

Om Schörling: 

• Ett aktivt investmentbolag som verkar för långsiktig industriell utveckling. 

• Schörlings innehav består av; AAK, Hexagon, Securitas, HEXPOL, ASSA ABLOY, Anticimex och Absolent.

Att vara Påläggskalv hos Schörling: 

Tjänsten går ut på att understödja VD och styrelse i dess arbete under drygt två år vilket är mycket omväxlande, omfattande och inspirerande. Nytt för kommande år är att två påläggskalvar kommer att arbeta parallellt. Det innebär att du som nyinkommen kommer att ansvara för mer återkommande uppgifter under ditt första år och utvecklas under ledning av den seniora påläggskalven, en roll som du sedan tar över. Schörling är en liten organisation där Påläggskalvarna har nyckelroller. Du kommer ställas inför finansiella och strategiska frågeställningar samt lära dig  om operationell verksamhetsstyrning från några av näringslivet mest erfarna och framgångsrika företagsledare. Efter din tid på Schörling är ambitionen att du ska utvecklas vidare inom ett av innehavsbolagen i en operationell roll, gärna internationellt. 

Vem är Påläggskalven: 

• Höga ambitioner med målsättning att uppnå en ledande position inom en global koncern 

• God analytisk förmåga 

• Hög arbetskapacitet och integritet 

• Är nyfiken på nya tekniker, industriell utveckling,  affärer och företagande 

• Bör ha goda kunskaper om de redovisningsmässiga sambanden mellan resultat- och balansräkning  och kassaflöde samt om vedertagna värderings modeller 

• Har en ekonom- och/eller civilingenjörsexamen

• Utlandserfarenhet, kvalificerad arbetslivserfarenhet, entreprenörskap samt extraordinära engagemang utanför studier premieras 

Anställningen är baserad i Stockholm och påbörjas efter sommaren 2021. Ansök senast den 30 maj 2021. Bifoga CV, personligt brev, universitetsbetyg samt referenser och skicka till rekrytering@schorlingab.se. För mer information om Schörling och positionen, se www.schorlingab.se.

In collaboration with Schörling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *