Coeli – Analyst, Malmö

Coeli – Analyst, Malmö

Om tjänsten 

Coeli European i Malmö söker en analytiker. Arbetsuppgifterna består bland annat av:  

  • Due diligence av noterade och onoterade företag 
  • Due diligence av enskilda marknader och industrier 
  • Kontakter med mäklare och andra intressenter 
  • Finansiell modellering 
  • Skriftlig analys 
  • Generering av nya potentiella investeringsmöjligheter 
  • Visst administrativt arbete 

Vem är du? 

Tjänsten passar perfekt för dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom den finansiella  sektorn. För att bli framgångsrik hos oss bör du ha genuint intresse för finans, aktier och  aktiemarknaden. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och strukturerad, kan uttrycka dig väl, i  både tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Som person är du lojal, snabblärd, lyhörd och  prestigelös, dvs kan tänka sig att utföra arbetsuppgifter såväl högt som lågt. Vi tror att du precis har  slutat eller snart ska sluta din utbildning. Yrkeserfarenhet är meriterande men inget krav.  

Kvalifikationer 

  • Snart avslutad eller avslutad examen av relevant utbildning 
  • Goda kunskaper i PowerPoint, Excel och Word 

Övrigt 

Anställningsform: kortsiktigt anpassningsbar; på längre sikt heltid. 

Placeringsort: vi sitter i ljusa lokaler i Malmö. 

Tillträde: augusti 2021 eller enligt överenskommelse.  

Varmt välkommen med din ansökan genom att skicka CV, betyg och personligt brev till career@coeli.se. Vi går igenom urvalet och kallar till intervjuer löpande, så vänta inte med att  skicka in din ansökan för tjänsten kan komma att tillsättas innan denna annons tas bort. Om du har  frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Östlind via mail: fredrik.ostlind@coeli.se. Bakgrundskontroller och tester kommer att genomföras innan eventuell anställning.  

Vilka är vi? 

Coeli European ingår i Coeli-gruppen och bedriver kapitalförvaltning med inriktning mot små- och  medelstora bolag i Europa. Coeli European driver två fonder: Coeli Absolute European Equity och  Coeli European Opportunities. Det förvaltade kapitalet uppgår till cirka 1,5 miljarder kronor och  företaget är i kraftig tillväxt. Det förvaltade kapitalet inom Coeli Asset Management uppgår till cirka 30  miljarder kronor. Coeli-gruppen är ett svenskt finanshus som driver, utvecklar och förnyar verksamheter. Coeli har  funnits sedan 1994 och startades för att visa att man, genom att utmana det traditionella, kan skapa  mer värde i kundernas investeringar. Denna framåtanda och starka vilja att göra saker lite bättre  genomsyrar verksamheten även idag. Vi strävar inte efter att bli störst, vi strävar efter att bli bäst. På  så sätt förblir vi snabba att kunna förändra, förbättra och skapa mer värde för både kapital och  människa. Coeli vill vara en arbetsplats där vi utmanar traditionella lösningar och strävar efter att göra  allt lite bättre. En arbetsplats med många möjligheter och hög fart. Vi jobbar aktivt för att skapa en  kultur där vi värdesätter kompetens och involverar varandra för att dra nytta av olika perspektiv. Vi  vågar delge våra erfarenheter, upplevelser och kan vara oss själva. Hos oss belönas medarbetarna  för att skapa långsiktiga relationer och värden.

Läs mer på www.coeli.se.

In collaboration with Coeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *