Modelio Equity Summer Intern Analys, 2021

Modelio Equity Summer Intern Analys, 2021

Modelio Equity AB (publ) söker en strukturerad och driven student för ett internship under sommaren 2021 inom aktieanalys

Vi söker nu en strukturerad och driven summer intern inom aktieanalys till Modelio Equity, ett framgångsrikt investmentbolag (registrerad AIF-fond) med kontor i Stockholm och Göteborg. Här får du arbeta i en bred och spännande roll med fokus på att analysera noterade bolag. Tjänsten är centralt placerad på Östermalm i Stockholm och är under cirka 8-10 veckor sommaren 2021.

Din utmaning

I rollen som summer intern på Modelio Equity kommer du att få möjlighet att bli en viktig del av vårt analysteam. Du kommer snabbt få jobba självständigt med att analysera börsnoterade bolag. För att passa in hos Modelio i rollen som aktieanalytiker krävs en genuin aktiepassion och förkärlek till aktiemarknaden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Analysera börsnoterade företag
 • Stödfunktion till analytiker och förvaltare
 • Presentationer
 • Kvartalsuppföljningar på företag
 • Marknadsundersökningar
 • Värderingar av företag
 • Screening av nya potentiella investeringar

Din bakgrund

 • Stor aktiepassion med fokus på fundamental analys på småbolag, gärna med några års erfarenhet av investeringar privat.
 • Vi ser helst att du avslutar dina studier till sommaren 2022.
 • Du behärskar resultat-, balansräkningar, nyckeltal och Excel på en god nivå.
 • Vad gäller personlighet är du en strukturerad, självständig, noggrann, analytiskt och positiv person som trivs med eget ansvar.

Vad Modelio Equity erbjuder

 • Att bli en del av ett litet team av likasinnade.
 • Mycket goda möjligheter till att utvecklas inom aktieanalys samt ett nära mentorskap från de seniora analytikerna.
 • Frihet i arbetsuppgifter
 • Möjligheter till fast anställning efter studierna.

Din ansökan

Vill du bli en del av Modelio Equitys framgångsrika team?

Skicka in din ansökan genom att mejla ditt CV, personligt brev och en aktiepitch (aktieanalys) på valfritt “småbolag” till career@modelio.se snarast då intervjuer sker löpande. Märk gärna din ansökan med ditt efternamn + “Analys”. T.ex. “Nilsson Analys”

Om Modelio Equity

Modelio Equity AB (publ) (“Modelio”) https://www.modelioequity.com/ är ett investmentbolag (registrerad AIF-fond hos Finansinspektionen) baserat i Stockholm. Modelio har gjort en stark resa sedan starten 2016. Modelio investerar primärt i noterade tillväxtbolag med en klar potential för värdeskapande. Stor tonvikt läggs på djupgående analyser av det enskilda företagets affärsidé, företagsledning och långsiktiga framtidsutsikter.

I samarbete med Modelio Equity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *